Abiler, ablalar işbaşında!

Yeni buldukları yöntem bu. Camilerde Kur’an derslerine gelen hanımlardan başladılar.. Şimdi diğer “cemaat” sohbetlerine katılıyorlar.. Ve burada kendileri için uygun gördükleri, her kesimden insanları bir araya...

Yeni buldukları yöntem bu. Camilerde Kur’an derslerine gelen hanımlardan başladılar.. Şimdi diğer “cemaat” sohbetlerine katılıyorlar.. Ve burada kendileri için uygun gördükleri, her kesimden insanları bir araya getirip “Kur’an halkaları” oluşturuyorlar ve her kesimden daha az tanınan kişileri davet edip Kur’an sohbetleri yapıyorlar. Sonra da zikir ve dua..

İlk bakışta her şey normal gibi.. Önce her kesimden dindar insanlarla dirsek teması kuruyorlar. Bu yapı içinde kendilerini kolaylıkla gizleyebiliyorlar. Risale, Gülen falan bir şey yok.. Kur’an, zikir ve dua.. Sohbet desen memleketin birliği, bütünlüğü üzerine. Siyaset yok. Terör kınanıyor, “Ahir zaman fitnesi”ne dikkat çekiliyor. Kardeşlik vurgusu yapılıyor. Tevbe istiğfar ve buna benzer şeyler. Kimse dışlanmıyor. Açık kapı politikası. Gizli olan bir şey yok.

Asıl tezgah bundan sonra. Bu halkalara katılan hanım, erkek, gençlerden gözlerine kestirdikleri ile yakın arkadaşlık ilişkisi kuruyorlar. Onun sorunları ile ilgileniyorlar.. Eğer her şey yolunda gidiyorsa, bir sırlarını paylaşıyorlar. Bu kişiler aslında kalp gözü açık, ilmi ve manevi derinliğe sahip birtakım zatların yönlendirmesi ile “ahir zaman fitnesinden insanları kurtarmak için” gönüllü olarak ve sadece Allah rızası için çalışan insanlardır. Rehberleri Kur’an ve Resuldür.

Bu taktiği sadece FETÖ’cüler uygulamıyor. Başka dini grublar içinde de aktif bir plan. İran’da ya da Suudi Arabistan’da da muhtemelen böyle çalışıyorlardır. Birileri de zaten tamamen iyi niyetle, saf bir şekilde bu hareketlere katılan insanlar.. Onlar, o ilk halkaya katılanlarla dini sohbetlere katılıyor, onlarla dilediği gibi serbestçe arkadaşlık ilişkilerini geliştirebiliyorlar.. Kimsenin karıştığı bir fikir empoze ettiği yok. Zaten sorun çıkardığınızda kolayca dışlanacaksınız.

Bu geniş halka aslında tamamen bir paravan aynı zamanda olta atmak istedikleri insanlarla buluştukları mekanlar. Bu halkada hiçbir zaman gerçek anlamda beraber olmayacakları, her kesimden insanlar da olacaktır. Ve onlara da iyi davranılacaktır.

3. çekirdek halkaya katıldığınızda ise, kim olduklarını bilmediğimiz “derin abiler ve ablalar” geleceğe ilişkin önemli siyasi bilgiler verecektir. Bunların bazıları kehanet türü esoterik bilgiler, kimileri klasik metinlerden derlenmiş dini referanslar taşıyan gelecekle ilgili bilgiler, rüyalar ve nasihatlar şeklinde yeni kazanılanlara iletilecektir.. Bundan sonrası gizlidir ve bu gizli bilgiler size belli kaynaktan gelecek ve siz bunları kontrollü olarak çevrenize aktaracaksınız. Artık siz farkında olmadan ruhani konsülün azizlerinin kontrolünde ayrıcalıklı role sahip bir kişisiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar