ABD’nin bu “dost”luğunu (!?) unutmayacağız

Unutmayacağız. Tamam, bu karar bizi üzecek, canımızı sıkacak, bizi hırpalayacak, bize zarar verecek, ama yakın gelecekte bu kararın ABD’ye maliyeti, yansıması çok daha büyük olacak. Ne kaybettiğini daha sonra...

Unutmayacağız. Tamam, bu karar bizi üzecek, canımızı sıkacak, bizi hırpalayacak, bize zarar verecek, ama yakın gelecekte bu kararın ABD’ye maliyeti, yansıması çok daha büyük olacak. Ne kaybettiğini daha sonra arayacak ama o zaman olan olmuş olacak ve bunun geri dönüşü mümkün olmayacak. Bizse toparlanacak ve yolumuza devam edeceğiz, hem de daha güçlü bir şekilde.

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bize eziyet edecekler. Bundan sadistçe zevk alıyorlar. Tamam, elinizden geleni arkanıza koymayın. Elbet bir gün mutlaka yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz.

Bayram sonrasına, yani Eylül başına kadar bu inatlarını sürdürürler, ama daha sonra bu gidişatın kendilerine de zarar verdiğini görecekler..

O zamana kadar doları daha da yükseltme hesabı yapıyor birileri. Yönetimi boğmaya çalışıyorlar. İçeriden birileri de “ABD ile inatlaşmayalım, anlaşalım, bizim etimiz ne, budumuz ne” diyecek. Direnmeyi “macera” olarak görmek, göstermek isteyecek.

Aslında bu süreç Türkiye’ye, İslam ülkelerine ve dünyaya bazı gerçekleri daha iyi anlatabilmesi için çok önemli fırsatlar sunuyor. İşte Amerika budur!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.646 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar