ABD=Karşılığı olmayan bir para ve hukuk içermeyen yasa ve düzen

ABD karşılığı olmayan bir para ile dünya ekonomisini rehin almış ve uluslararası sistemi maniple etmektedir. Dolar tarihin en büyük illüzyonudur. Din, hukuk ve ahlak içermeyen bir norm düzeni oluşturmuş ve kendi...

ABD karşılığı olmayan bir para ile dünya ekonomisini rehin almış ve uluslararası sistemi maniple etmektedir. Dolar tarihin en büyük illüzyonudur. Din, hukuk ve ahlak içermeyen bir norm düzeni oluşturmuş ve kendi kendini de bu normun korunmasından sorumlu jandarma ilan etmiştir..

ABD’nin gücün sırrı ve varlığının dayandığı en önemli değer DOLAR dolandırıcılığıdır!. Sarraf konusu ve benzer davalar, ya da Kennedy cinayetinde olduğu gibi suikastlar ise “kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle” kabilinden dünyaya verilen gözdağı örnekleridir. Hatta 15 Temmuz kalkışması da böyle bir şeydi. PKK, PYD, DAEŞ de bu kirli planın parçalarıdır. Bu anlamda Sarraf davası, Erdoğan, AK Parti, Türkiye’den öte, bu “marka”lar üzerinden dünyaya verilmek istenen bir “ders”tir. Anlayacağınız ABD aba altından sopa göstermektedir. İşin en acınası yanı ise, CHP’nin bu kirli senaryoda figüran olarak kullanılmasıdır.

Bu hikâyenin sırrı 1812’de İngiltere’ye karşı bağımsızlık savaşında gizli. Din ve laiklik çatışması, savaş, darbe, terörün arkasında aynı sır var. Bir zamanlar Doların arkasında “Altınımıza Güveniyoruz” diyorlardı, sonra “Tanrılarına güvendiklerini” yazdılar. Paranın karşılığı olarak tanrıları vardı. Kendileri ise o “Tanrı’nın yeryüzündeki kutsal ırkı, çocukları” idi. FED kendilerini yeryüzünde “Tanrının ortağı”, insanların ilahı ve Rabbi gören çağdaş firavunların buluşma adresi oldu. Karşılıksız paranın başkalpazanı durumundaki Mayer Amschel ROTHSCHILD (1743-1812) ailesi ve diğerlerinin kurduğu bu düzen hâlâ varlığını korumaktadır ve dünya gelirinin yarısı bu “kutsal aile” (!?) tarafından yönetilmektedir.

Finans kapitalin egemenleri, Dünya Bankası, IMF, LIBOR’dan öte B’NAİ B’RITH ve Bilderberg gibi oluşumların da arkasındaki gizli duran FED (Federal Rezerv, ABD Merkez Bankası) bu yapının görünen en son halkasıdır.

Aslında hikâye 1600’lere kadar gider. Tapınakçıların doğuşu Hz. Süleyman’a kadar da uzar, Babil sürgünü, sürgün sonrası, Hristiyanlığın doğuşu, Saul’ün Roma yolculuğu, Endülüs’ün düşmesi, sömürge dönemi, ulus devletlerin doğuşu, 1600’ler, 1700’ler, sanayi devrimi, Fransız devrimi ve sonrası. Bugünkü düzenin kökleri çok eskilere dayansa da, bu yapının son forumu 1. ve 2. Dünya Savaşı sürecinde şekillenmeye başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar