ABD’de senaryo bol

ABD’de senaryo bitmez.. Roman yazar gibi senaryo üretirler. F. Gülen’e hilafet sözü vermişlerdi. Devlet sözü vermişlerdi, ne oldu.Eğer planları tutsaydı, şimdiye kadar Erdoğan’ı buhar etmiş olmaları...

ABD’de senaryo bitmez.. Roman yazar gibi senaryo üretirler. F. Gülen’e hilafet sözü vermişlerdi. Devlet sözü vermişlerdi, ne oldu.

Eğer planları tutsaydı, şimdiye kadar Erdoğan’ı buhar etmiş olmaları gerekirdi. Türkiye çoktan onların kontrolüne girmiş olacaktı! BOP ne oldu! Boşverin bunları. Allah’ın dediği olur! Bizi gören, duyan, bilen, hüküm sahibi, kadir-i mutlak, mutlak iktidar sahibi, “ol” diyince olduran “öl” diyince öldüren, kadere, rızga ve ecele hükmeden, alemlerin Rabbi bir Allah’ımız var bizim!

 Şimdi de PYD’ye 6 ayda Kuzey Suriye’de devlet sözü vermişler. Babasının bağından arsa bağışlıyorlar sanki! Barzani’ye de devlet sözü vermişlerdi, DAEŞ’e de hilafet sözü.

Geçti Bor’un pazarı. Böyle geldi, böyle gider sanıyorlar. Bugünkü dünya devletlerinin 3’te ikisinden fazlasının sınır, rejim ve iktidarlarını bu sömürgeci, işgalci ülke yöneticileri tayin ettiler. 22 Arap ülkesi böyle çıktı. Din, dil, coğrafya, kan birliği olan bu halklar neden ve nasıl 22 ayrı devlet oldular? İşte böyle!

Hayalleri büyük şimdi de Suudi Arabistan’ı 3’e, 5’e bölmek istiyorlar. Irak’ı Kürt, Arap, Şii diye bölecekler güçleri yeterse, Suriye’yi de 3’e bölecekler, Türkiye’yi 5’e! FETÖ’sü, PKK’sı, Gezi cemaati, laikçileri bunun için sokaklarda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.646 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar