ABD’de FETÖ depremi

Ben aylardır söylüyorum. FETO olayı, ABD’de, hatta AB, NATO, örgütlü olduğu ülkelerde ciddi anlamda bir iç politika krizine sebeb olacak. İşin içinde para, kadın, tehdit, rüşvet...

Ben aylardır söylüyorum. FETO olayı, ABD’de, hatta AB, NATO, örgütlü olduğu ülkelerde ciddi anlamda bir iç politika krizine sebeb olacak. İşin içinde para, kadın, tehdit, rüşvet, yolsuzluk, her şey var..

Sadece ABD’de, FETÖ’nün rüşvet, kamu kaynaklarından aktarılan para, kayıtdışı kara para aklaması 5 milyar doların üzerinde.

Göreceksiniz bu iş İrangate ya da Watergate’den daha büyük bir skandala dönecek..

Başkanlık seçimi arefesinde FBI’ın ulaştığı bilgiler, gayri resmi yollardan basına düştü..

Sibel Edmons zaten bir süredir her fırsatta çıkıp demediğini bırakmıyor. Türkiye’nin avukatlık bürosundan Robert Amsterdam arkası arkasına çarpıcı açıklamalar yaptı. Kongre ve temsilciler meclisi üyeleri ile bakanlıklar, ABD’deki diplomatik temsilcilikler, BM nezdinde yabancı ülkelerin misyon şeflerine, Beyaz Saray çevresiyle, Stratejik Araştırma merkezlerine, istihbarat birimlerine Türkiye’nin tezleri dağıtıldı..

Dikkat ederseniz artık Kongre, Temsilciler Meclisi, Beyaz Saray ya da bakanlıklar çevresinden ya da stratejik araştırma merkezleri ve mediadan birileri çıkıp uluorta konuşamıyorlar.. Çünkü mızrak çuvala sığmıyor..Michael Rubin gibi birkaç tetikçiye kaldı meydan. AB sessiz. İsrail sessiz. Vatikan zaten dut yemiş bülbül gibi. Patrikhane sessiz..

Vatikan yeni bir P2 skandalından korkuyor..

Bu deprem başta ABD olmak üzere, başka Almanya olmak üzere AB ülkelerini, Vatikan’ı ve çoğu İslam ülkesi olmak üzere 100’den fazla ülkeyi vuracak..

Artık BAE bile tavrını gözden geçirme gereği duydu.. FETÖ’cülerin bulundukları ülkelerin %90’ı bu istenmeyen misafirlerden rahatsız.. Hepsi gönderecek yer arıyor.. Bunlar da boş durmuyor. Orada şirketleri var, mediaları, dernekleri var, orada da iktidar ve muhalefetle, sermaye çevreleri ile örtülü ilişkiler kurmuşlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.646 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar