ABD Türkiye’ye savaş mı açtı

ABD’ye anladığı / kullandığı dille cevap verelim: F. Gülen’i ve ona yardım ve yataklık edenleri hemen bize gönder bekliyoruz.Arkasından, devam edelim, ülkenize kabul ettiğiniz ve bölgede bize karşı...

ABD’ye anladığı / kullandığı dille cevap verelim: F. Gülen’i ve ona yardım ve yataklık edenleri hemen bize gönder bekliyoruz.

Arkasından, devam edelim, ülkenize kabul ettiğiniz ve bölgede bize karşı desteklediğiniz, himaye ettiğiniz teröristleri bize verin. Terör ve darbe girişiminin arkasındaki isimlere de yaptırım uyguluyoruz.

ABD’nin yaptığı yanına kâr kalmamalı. ABD’ye bu “savaşında” yardım ve yataklık edenler de aynı şekilde muhatap alınmalı.

Niye piyonlarla uğraşıyoruz ki. Asıl fail ortada!

Bir NATO üyesi ülke, bir başka NATO üyesine karşı, terör örgütleri üzerinden saldırıyor. Bir NATO ülkesi, diğer bir NATO ülkesine karşı, bölgedeki devletlerle yeni bir askeri pakt kurma gayretinde. Aynı ülke daha önce gerçekleştirilen darbelerin faili değil mi, faili meçhul cinayetlerin arkasındaki ülke değil mi? Hani şu özel harp, kontrgerilla filan diyoruz ya, onlar kimin eseri idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar