ABD suçüstü

ABD de suçüstü oldu, AB de, NATO da, LIBOR da!ABD, AB, NATO 15 Temmuz’da yoklar mı? FETÖ’yü himaye etmiyorlar mı, PYD ve PKK terör örgütüne arka çıkmıyorlar mı? DAEŞ’i, DHKP-C’yi...

ABD de suçüstü oldu, AB de, NATO da, LIBOR da!

ABD, AB, NATO 15 Temmuz’da yoklar mı? FETÖ’yü himaye etmiyorlar mı, PYD ve PKK terör örgütüne arka çıkmıyorlar mı? DAEŞ’i, DHKP-C’yi örgütleyenler bunlar değil mi?

Strafor 15 Temmuz’da, “bunu vuracaksınız” diye Erdoğan’ın uçağını işaretlemiyor mu idi. Rubin’i biliyorsunuz, Fuller’i de..

ABD çıkmış, Sarraf davasından bize ceza kesecekmiş. İyi, o zaman biz de bu davalardan yola çıkarak onların önüne bir fatura koyalım. LIBOR kaç ülkeye milyarlarca dolar tazminat ödedi. Biz devlet olarak, halk olarak bu vurgunlarda bedel ödedik. Niye biz de, haklı olduğumuz ve haksızlığa uğradığımız halde yargı mekanizmasını işletmiyoruz?

ABD İkiz kulelerin faturasını Suudilere çıkarttı. Libya’yı nasıl ve niçin vurdu biliyoruz. Misli ile mukabelede bulunacaksak, onların bize ödetecekleri faturadan daha fazlasını onlara ödetebiliriz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar