ABD, AB, FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ vs.

Sadece Paralel yapı deşifre olmadı, NATO’daki müttefiklerimiz(!)in karanlık yüzleri de deşifre oldu.. Şunu görelim FETÖ ve PKK’nın, PYD’nin saldırgan, uzlaşmaz, duruşunun arkasında, bunları...

Sadece Paralel yapı deşifre olmadı, NATO’daki müttefiklerimiz(!)in karanlık yüzleri de deşifre oldu..

Şunu görelim FETÖ ve PKK’nın, PYD’nin saldırgan, uzlaşmaz, duruşunun arkasında, bunları cesaretlendiren birileri vardı. O birileri de bizim NATO’daki sözde müttefiklerimizdi. Hani şu FETÖ’nün darbe girişimi başarılı olsaydı, PYD, PKK, DAEŞ’i Türkiye’ye karşı saldırtıp işgal planları yapan sözde müttefiklerimiz!

NATO müttefiklerimizin uzlaşmaz, baskıcı, kaba politikalarının arkasında da FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ olsa gerek. Birbirlerinden güç, destek ve cesaret alıyorlar.

Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve HDP’lilerin gözaltına alınmasından sonra verdikleri tepkinin üslub ve şiddeti bunu bütün açıklığı ile ortaya koyuyor..

Batı basını ve STK’larının bütün bu gelişmeler içinde nerede durduklarını artık bilmeyen kalmadı.

Hablemitoğlu’nu da kimin niçin öldürdüğü şimdi daha iyi anlaşılıyor. Hrant Dink’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun da kimler tarafından niçin ortadan kaldırıldığını tahmin etmek artık çok zor değil.

Sahi Fehriye Erdal’ı kim koruyordu?.. “Her silahlı örgüt terör örgütü değil”di değil mi? O silahlı örgütü kim kurdu, o silahların namluları kime dönük önce ona bakıyorlar. “Ben teröriste terörist demem, terörist emri benden alınca” mı diyeceğiz.

Apo’yu yıllarca kim himaye etti? FETÖ’yü bugün kim himaye ediyor. FETÖ’cüler hangi ülkelerde himaye görüyor.. PKK’lılar en çok hangi ülkelerde bulunuyorlar.

Biz bunları tanıyoruz. “Darbeye darbe, darbeciye darbeci diyemeyenler” bunlar.. Sahi Sisi’ye Nobel barış ödülü verdikleri Baradey’i danışman yapma fikri hangi gerizekalının fikrinin eseri idi. Ya da Tony Blair’i danışman yapma fikri..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar