Ben 15 ocak demiştim ya..

İşler zıvanadan çıkmak üzere.Fransa’da olaylar durmuyor. Göstericiler açık açık Rothschild’leri hedef alıyorlar. Gösteriler İngiltere’ye sıçradı bile. Brexit belirsizliğini koruyor....

İşler zıvanadan çıkmak üzere.

Fransa’da olaylar durmuyor. Göstericiler açık açık Rothschild’leri hedef alıyorlar. Gösteriler İngiltere’ye sıçradı bile. Brexit belirsizliğini koruyor. Yunanistan’da işler karışmaya devam ediyor. Koalisyon dağıldı. Batıda herkes şunu soruyor: Sıra kimde!

Hacker grubu The Dark Overlord, 11 Eylül saldırıları ile bağlantılı olan binlerce belgeyi internet ortamında paylaştı. Buna belgelerin daha yayınlanması sürpriz olmayacak. Tabi bu belgelerin hedefinde kimin olacağını da öngörmek mümkün değil.

Türkiye; Münbiç ve İdlib’e girmeye hazırlanırken Esed, Münbiç etrafındaki askeri varlığını tahkim etmeye devam ediyor. Tam da böyle bir zamanda Anonymous Turkey, Gezi benzeri bir eylem için Gezi bileşenlerini sosyal medyadan Taksim’e çağırdı ama bir yandan kar-kış engel oldu, öte yandan insanları bir provokasyona itibar etmediler.

Bu arada; İsrail Ordusu’nun hafta sonu boyunca Suriye’deki İran hedeflerini vurduğunu duyurdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar