Demedim mi, Selahaddin’in çocukları..

Hep diyordum: “Selahaddin’in çocukları, Haçlı ordusuna asker olmayacak”. Ve bugün gelinen noktada, oyun bütün çıplaklığı le ortaya çıkınca çözülme başladı.Yıllarca...

Hep diyordum: “Selahaddin’in çocukları, Haçlı ordusuna asker olmayacak”. Ve bugün gelinen noktada, oyun bütün çıplaklığı le ortaya çıkınca çözülme başladı.

Yıllarca “bizi bize kırdırdılar” Aynı ülkenin çocuklarını, Türk-Kürt, Alevi-Sünni, Sağ-Sol diye birbirimize karşı kışkırttılar ve bizim çocuklarımızın kanları ve gözyaşları üzerine kendilerine iktidar ve servet ürettiler.

Bir sağdan, bir soldan öldürdüler ve parmak izi silinmiş kanlı silahlarını, karşı kampın mahallesine attılar. Aynı silahla sağ ve sol kahvehaneleri taradılar. Akıllanmadık!

Hep söylüyorum: Bunların kadrolarında şeyh de var, fahişe de.. PKK da bunların DEAŞ da, BÇG de bunların FETÖ de! Daha başkaları da var. Dini, mezhebi, tarikat, etnik kimlik, ideolojik, politik, felsefi ve vicdani kanaat farklılıklarına sahip herkesi birbirine karşı düşman ettiler. Şeytan birilerimizi din diye, birilerini ideoloji diye, birilerini demokrasi, insan hakları, özgürlük diye kandırdı ve birbirine kırdırdı.

Soğuk savaş dönemi bu cinayetlerle doludur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar