Trudeau sana söylüyorum!

Trump kendine bir “şamaroğlanı” buldu. “Kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle” kabilinden verip veriştiriyor.ABD Başkanı Donald Trump’ın Ticaret Danışmanı, Ulusal Ticaret Konseyi...

Trump kendine bir “şamaroğlanı” buldu. “Kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle” kabilinden verip veriştiriyor.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ticaret Danışmanı, Ulusal Ticaret Konseyi Direktörü Peter Navarro, “Başkan Trump’ı arkasından bıçaklamaya çalışan tüm yabancı liderler için cehennemde özel bir yer var” dedi. Bunun Türkçesi “Cehenneme kadar yolunuz var” demek.

Sahi, kim kimi “arkasından bıçaklıyor”. Ortada “Sende mi Brütüs” olayı var. “Kötü niyetli” olan kim, Trump mı, Trudeau mu!

Trump, Trudeau için “İki yüzlü”, “zayıf kişilikli”, “uysal ve nazik” görünen ama “iki yüzlü davranan biri” yakıştırmaları yapıyor.

Hakaretlerin bini bir para, diplomatik nezaket filan hak getire. Macron da Trump’ı akılsızlık, anlayışsızlık, “öfke krizi”ne kapılmak, “G7’nin diğer üyelerine politika dikte ettirmeye kalkışmak”la suçlamıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar