Zulme lânet, Kudüs’e destek

İstanbul dün müstesna bir gün yaşadı. Bütün yolları tıkalı, İslam İşbirliği Konferansının yapıldığı bölge ve hava alanı bağlantıları tamamen kapalı idi. Ve...

İstanbul dün müstesna bir gün yaşadı. Bütün yolları tıkalı, İslam İşbirliği Konferansının yapıldığı bölge ve hava alanı bağlantıları tamamen kapalı idi. Ve yüzbinlerce insan Cuma namazından sonra miting meydanına ulaşmak için yollarda idi.

Birçok kişi miting meydanına ulaşamadı. Ulaşanların bir kısmı miting meydanına giremedi.

Hem Ramazan, hem ilk Cuma ve hem de İslam İşbirliği Konferansı olunca böyle olacağı belli idi. Cuma hutbesinde zaten konu Kudüs’tü ve birçok işyeri o gün miting için, Filistinli kardeşlerine destek olmak için sokağa çıktı.

Birçok STK gün boyu miting için çağrılar yaptılar. İslam İşbirliği Konferansı için İstanbul’da bulunan devlet adamları ve Cumhur İttifakı liderleri de katılacak olunca, eline bayrağı alan meydana indi.

Bugün Türkiye’de herkes ayakta ve dünyanın gözü Türkiye’de. İslam İşbirliği Konferansının nihai bildirisi ve eylem planında. Bu anlamda İslam dünyasının da gözü kulağı Türkiye’de, İslam düşmanlarının da.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar