Alavere, dalavere..

Madem kimyasal silah kullanıldığına dair elinizde somut kanıtlar ve hatta o silahların nerede üretildiğine ve stoklandığına dair bilgi ve belgeler var, ki gidip onları “ellerinizle koymuş gibi” buluyor ve imha...

Madem kimyasal silah kullanıldığına dair elinizde somut kanıtlar ve hatta o silahların nerede üretildiğine ve stoklandığına dair bilgi ve belgeler var, ki gidip onları “ellerinizle koymuş gibi” buluyor ve imha ediyorsunuz, o zaman bu adamı alın, götürün Uluslararası ceza mahkemesine götürün yargılayın.

Bugüne kadar 60’dan fazla kez kimyasal silah kullanmış bu adam. ABD 2013’te de kimyasal silah kullandığı için müdahale kararı almış sonra vazgeçmiş.. Nisan 2017’de rejim yine kimyasal silah kullanmış, ABD Şayrat üssünü vurmuş, sonra yine arkasını getirmemiş.. 

Kimseyi kandırmasınlar. Kimyasal silah üretmek için yüksek teknoloji, büyük yatırımlar yapılması gerekmiyor. Bu kapasiteyi yok edemezsiniz.

Zaten tek sorun kimyasal silahlar değil. Varil bombası çok mu insani, savaş suçu oluşturmuyor mu, Sarin gazı, Fosfor bombası ne ararsan var.

Yarın biyolojik silah da kullanır böyle giderse.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar