ABD FETÖ ile ne zamana kadar?..

Dün kaldığımız yerden devam edelim.FETÖ’nün planları yine suya düştü. Tezkereyi geçir(e)meyen Abdullah Gül’ün de üstü çizildi. “Erdoğan’ı yeniden Meclis’e...

Dün kaldığımız yerden devam edelim.

FETÖ’nün planları yine suya düştü. Tezkereyi geçir(e)meyen Abdullah Gül’ün de üstü çizildi. “Erdoğan’ı yeniden Meclis’e taşıyalım” dediler. Yine de Erdoğan’a güvenmiyorlardı. Baykal Cumhurbaşkanı olacaktı. Erdoğan 3 kararname gerektiren hiçbir kararda tek başına olmayacaktı. Arka tarafta da MİT ve emniyet istihbarat üzerinden kuşatılacaktı. BOP üzerinden Erdoğan yönetiminde ABD, Türkiye üzerinden ilk etapta 22 ülkenin rejim, sınır ve iktidarlarını değiştirecekti. Bu arada seçim oldu, ama seçim sonrası Allah, Erdoğan’a siyaset yasağı getirenlerin sırtında Erdoğan’ı meclise taşıdı. Tıpkı 12 Mart’ta Erbakan’ı İsviçre’ye gönderenlerin sırtında, Allah’ın Erbakan’ı geri getirmesi gibi. Ama FETÖ’nün planları yine çöktü. Zavallı FETÖ, “iş başa düştü” deyip, Ergenekon ve Balyoz davaları ile BÇG’lileri ordudan tasfiye etmek istedi, o da olmadı. O da ellerinde patladı. Baykal’ı Cumhurbaşkanı yapacaklardı, onu da yapamadılar. Gül Cumhurbaşkanı oldu. Baykal görevini yapmadığı için tasfiye edildi, yerine sistem tarafından Kılıçdaroğlu getirildi.

Erdoğan, Büyükanıt’la anlaşıp, Balyoz ve Ergenekon davasındaki komployu boşa çıkarttı.

Bu nokta çok önemli. Meral Akşener, AK Parti’yi FETÖ’ye destek vermekle suçluyor ya, gerçeği çarpıtıyor. Zaten bu örgüt sisteme büyük ölçüde hakimdi. AK Parti ve Erdoğan ancak “One minute” ve “Mavi Marmara’dan sonra yakasını bunlardan kurtardı. Rusya ile yapılan stratejik ortaklıktan sonra yakamızı BOP’dan kurtarabildik. İyi Parti’nin bu raporunu yazan kişiyi merak ediyorum. Bu akıl “özel” bir akıl olmalı.

Bundan sonra BOP da çöktü. Kızılca kıyamet de o zaman koptu aslında. MİT operasyonu, MİT TIR’ları, 17/24 Aralık krizi, Hendek krizi, Halk Bankası ve Zarrap krizi, KCK krizi ve 15 Temmuz hepsi arkası arkasına geldi.. FETÖ en az 20 kez yüzüstü kapakladı. Dokunduğu her şeyi kuruttu. Özgüvenleri çok yüksekti. Arkalarında ABD, İngiltere, Vatikan, İsrail, Almanya varken, onları kim durdurabilirdi ki. Sahip oldukları güç, imkan, para varolan şizofreni ve megalomaniyi tavan yaptırdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar