İyi Parti ne kadar iyi!

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı olan ve Kurucular Kurulu üyeliği de bulunan Mustafa Erdem, partideki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Daha ilk günden dökülmeler başladı. Parti içinde ciddi bir muhalefet grubu...

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı olan ve Kurucular Kurulu üyeliği de bulunan Mustafa Erdem, partideki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Daha ilk günden dökülmeler başladı. Parti içinde ciddi bir muhalefet grubu oluştu. Ama çıktıkları yolda yürümeye devam ediyorlar.

FETÖ’nün rüzgârını arkasına almak isteyen başka tecrübeler de oldu, hepsi yok olup gittiler, İyi Parti hâlâ ayakta. Parti, son olarak FETÖ ile mücadele konusunda bir rapor hazırlamış. Rapora göre FETÖ en büyük iç düşman.

İster inanın ister inanmayın, bu rapora göre, birinin sizin zekânızla alay ettiğini düşünebilirsiniz ama “FETÖ Erdoğan’ın kaybetmesini istemiyor”.

İyi Parti’nin hazırladığı FETÖ ve IŞİD’le mücadele acil eylem planında “adalet ve liyakat” öncelikli sorun olarak takdim ediliyor. “FETÖ ile mücadelenin öncelikle bir hukuk sorunu olarak görülüp yargıya güvenmek ve yargının işini yapmasına imkân verilmesinin gerekli olduğu”na vurgu yapılırken, aslında bunların olmadığı söylenmiş oluyor.

Rapora göre, devleti FETÖ’ye teslim eden AK Parti’dir. “AKP’nin kamu personel alımında ve kamu kaynaklarını dağıtmada adalet ve liyakat ilkesi yerine cemaat mensubiyetini tercih etmesi nedeniyle FETÖ’nün devlet içinde yapılanmasının önünün açılmıştır.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar