“Abla”lar işbaşında!

Mahkemeler karar eşiğinde olduğundan mı, yoksa seçim süreci diye mi bilmem, “abla”lar iş başında. Kimi suret-i haktan gibi gözüküp, AK Parti eleştirisi yapıyor, kimi “evlat acısı” ile...

Mahkemeler karar eşiğinde olduğundan mı, yoksa seçim süreci diye mi bilmem, “abla”lar iş başında. Kimi suret-i haktan gibi gözüküp, AK Parti eleştirisi yapıyor, kimi “evlat acısı” ile konuşuyor..

Tabi bilmiyorsunuz gerçek anne mi, hala mı, teyze mi? “Oğlu suçsuz”dur. Hepsi aynı metni okur gibi, sanki ezberlerini tekrarlıyorlar.. FETÖ’ye lanetle başlayıp, eğer bu zulme karşı çıkılmışsa bu cinayete ortak olunacağı uyarısında da bulunuyorlar. Hatta eğer onları sahiplenmeyecek olursanız, öbür dünyada size de davacı olacaklar. Haklarını haram edecekler.

Telefon, mektup, Whatsapp, hangisi olursa, biri bitiriyor, ötekisi başlıyor. Sizin soru sormanıza bile izin vermiyorlar. Hep onlar konuşacak, bazen ağlayacaklar. Sizin üzülmeniz, haklısınız demeniz gerekiyor. Sizi kime yakın görüyorlarsa, onlar da o çevreden geliyorlardır. AK Partinin kuruluşunda gece-gündüz çalışmışlardır, her seçimde oylarını AK Partiye vermişlerdir, ama artık vermeyecekler..

Ablalar camilerdeki Kur’an derslerine gidiyor, gözlerine kestirdiklerini evlerine davet ediyorlar. Okumuş, hali vakti yerinde, ağzı laf yapan, giyimi, kuşamı yerinde olanlar tercih sebebi. Sohbet, dua, zikir derken, kazanabildikleri ile yollarına devam ediyorlar. Ailesi AK Parti çevresinde yerel çevrede etkili biri ise yakanızı zor kurtarırsınız bu hanımlardan.

Kocaları, abileri değil de, illa hanımlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.646 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar