Taciz mi dediniz!

Batılılar çok uygar topluluklar değil mi? Hiç “kadın” dövmezler mesela. “Taciz” ne demek bilmezler. “Uygar topluluklar”da olmaz böyle şeyler. Siz öyle sanın.İyi ki “Alkol” var. Kavga...

Batılılar çok uygar topluluklar değil mi? Hiç “kadın” dövmezler mesela. “Taciz” ne demek bilmezler. “Uygar topluluklar”da olmaz böyle şeyler. Siz öyle sanın.

İyi ki “Alkol” var. Kavga eder, sarkıntılık eder, ne halt ederse etsin, ona hazır bir kılıfları var. “Sarhoş” iken yapmışlardır.

Öte yandan adamların ayık oldukları yok ki! Almanlar sudan çok bira içer nerede ise. Votka Rusların milli içeceği. Hani bizim “Milli” içeceğimiz de “Rakı” değil mi!? Ama yanında tuzlu leblebi olacak. “Todor’un meyhanesi”, olmadı “Cumhuriyet meyhanesi”, ardından bir güzel işkembe.

Bilmem biliyor musunuz, batıda intihardan ölen insan sayısı, doğuda savaş ve terörden ölen insan sayısından fazla. Düşünebiliyor musunuz, batıda ortalama 5 kişilik bir ailede, en az bir kişi, en az bir defa intihara teşebbüs etmiş. Ama kurtarılıyorlar. Hepsi ölmüyor ama o sarsıntıdan da kolay kolay kurtulamıyorlar. 5 kişilik bir ailede en az bir kişi alkolik ya da uyuşturucu kullanıyor. 5 kişilik bir ailede en az bir kişi homoseksüel, lezbiyen, biseksüel, ensest ilişkiler içinde. 5 kişilik bir ailede en az bir kişi psikolojik destek almadan kendini yönetemiyor. 5 kişilik bir ailede en az bir kişi geriatrik, obozite de dahil olmak üzere engelli. 2. ve 3. gruptakiler tehlikeli. Bunlar çağdaş topluluklar ya, onların günah çeteleleri başka isimler altına saklanıyor. Kadın da dövüyorlar, taciz de ediyorlar, tecavüz de. Bu vakalar onlarda her seviyede var ve artık vakai adiyeden sayılıyor.

Şu da var, adamlar uyuşturucu kullananlar kontrollü olarak içsinler diye bizdeki tütüncüler için açılan alanlar gibi alanlarda yiyorlar bu haltı. Sex fuarları, showlar, striptizler, konsomatrisler, karnavallar, eğlence partileri, sex shoplar, bar, pavyon, gay cafeler, hepsi bu azgınlıklar için oluşturulan bir bakıma yasal alanlar. Genelevler ya da balolar batıda bir anlamda deşarj mekânları.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar