2. gruptakiler

FETÖ kendinden ibaret bir hareket değil.. BÇG de öyle. İkisi de ABD’ye hizmet ediyor. İkisi de ayrı, içerideki rakip olan iki grubun “tarzı siyaset” farkından kaynaklanan “iki düşman kardeşi” bunlar....

FETÖ kendinden ibaret bir hareket değil.. BÇG de öyle. İkisi de ABD’ye hizmet ediyor. İkisi de ayrı, içerideki rakip olan iki grubun “tarzı siyaset” farkından kaynaklanan “iki düşman kardeşi” bunlar. Fuller’in FETÖ’cü varsa Brezezinski’nin de BÇG’si vardı. Biliyorsunuz BÇG’nin de dizayn ettiği bir tarikat vardı, hani şu Kalkancı. Aslında Fuller de işin başında sadece Nurcularla gitmek istemiyordu, Nakşi bir şeyhi de halkaya dahil etmek istiyordu ama olmadı.

Bakın yarın, işler öyle bir noktaya gelir ki, FETÖ ile PKK’yı; PYD ile DEAŞ’ı bir araya getiren akıl FETÖ ile BÇG’yi de bir araya getirir. Bakın profesyonellerin ve kriptoların buna bir itirazı olmaz. Onlar proje adamıdır. Ne gerekiyorsa yaparlar.

Geçenlerde bir haber vardı. Adı “15 Temmuz kahramanları” arasında anılırken FETÖ’cü olduğu anlaşılan Yüzbaşı Burak Akın’ın itirafını okumuş olmalısınız.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in koruma müdür yardımcısı Yüzbaşı Burak Akın’ın örgüt irtibatı, şu “ankesörlü telefon operasyonu”nda ortaya çıkan 120 “Mahrem personel” listesinde ortaya çıktı. Mahrem personel listesinin deşifre olduğunun öğrenildiğini öğrenen kripto FETÖ’cü Akın paniğe kapılıyor ve 28 Aralık 2017 Perşembe günü mesai bitimine doğru Orgeneral Güler’in yanına gidiyor. Ağlamaya başlayan Akın, “Şimdiye kadar söyleyemedim ama ben de onlardanım (FETÖ’cüyüm). Örgüt baskısından bıktım artık” diyor. Sinir krizi geçiren Akın, intihar edeceğini söylüyor. Tabi sorguya alınıyor. Sonuç deşifre olduğu anlaşılınca itirafçı olarak yakayı kurtarmak.

Şunu görelim, bilelim: Burak Akın ne ilk ve ne de tek. Kripto “Mahrem” personeller de o listeden ibaret değil. TSK’daki mahrem yapılanma ile ilgili bir başka itirafçı daha çıktı. Linux ve SD kart üzerinden şifreli haberleşme yapan 3’er kişilik hücrelerden söz ediyor mesela.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.044 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar