Topyekûn saldırı, erken başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısında konuştu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Ekonomide de ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız” dedi. Bu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısında konuştu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Ekonomide de ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız” dedi. 

Bu konuşmasında (17 Kasım) daha çarpıcı bir şey söyledi: “Son olarak dün, Norveç’te bir durum oldu. Düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar ve Atatürk’ün ismi bir tarafta da şahsımın ismi var. Bu haber gelince Genelkurmay Başkanımız ve AB’den sorumlu bakanımız da Kanada yolundaydılar. Bizi yoldan aradılar, böyle böyle dediler. Bu da NATO tatbikatı. 40 askerimiz var. Biz bu askerimizi çekme kararı verdik. Çekiyoruz dediler. Velev ki o hedefler kaldırılsa dahi 40 askerimizi çekin dedik. Gerekli bağlantıları vs. yaptılar, yapıyorlar. Oyun başka. Zaman zaman değişik yerlerde de bunlar yapıldı yapılıyor.”

Evet, durum bu!

Sovyetlerin dağılmasından sonra, FETÖ’ye yol verdiklerinde, Teacher biliyorsunuz, NATO toplantısında, tehlikenin o günden itibaren renginin “Kızıl” değil, “Yeşil” olduğunu açıklamıştı.

O günden beri tartışılan bir konu var. “Yeşil tehdit”e karşı politikaları ne olacak. Şahinler “Sopa” diyor, ılımlılar “Havuç”. BÇG sopacı, FETÖ ılımlısı! Bunların ılımlısının ne kadar ılımlı olduğunu 15 Temmuzda gördük! 28 Şubat BÇG’nin meydan okuması idi. Ergenekon ve Balyoz, ılımlılarla çalımlıların kendi aralarında iç hesaplaşmaları idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar