Patronlar patronu

Hep yazıyorum ya, dünya gelirinin yarısı 62 patrona gidiyor.. Bunların ilk 7’si, diğerlerinden daha zengin. Bu ilk 7’nin ilk üçü diğerlerinden, tepedeki 1, öteki 2’den daha zengin.. Avrupa, ABD halkı değil zengin...

Hep yazıyorum ya, dünya gelirinin yarısı 62 patrona gidiyor.. Bunların ilk 7’si, diğerlerinden daha zengin. Bu ilk 7’nin ilk üçü diğerlerinden, tepedeki 1, öteki 2’den daha zengin.. Avrupa, ABD halkı değil zengin olan bir avuç adam.. Dolar’ı bu ilk 7 basıyor. ABD’ye kiralıyor. Derin devlet dedikleri “derin aile”. Bizdeki “Boğazdaki aşiret” gibi bir şey.. Bakın bunlar sadece FED’i değil, bankalar, sigorta şirketleri, derecelendirme kuruluşlarını da kontrol ediyorlar. Dünyaya not veriyorlar. Mesela, S&P’nin sahibi McGraw Hill’in, Fitch Sigorta’nın sahibi Fransız Fimalac’ın ve Moody’s’in de Rothschild hanedanının İngiliz Holding şirketinin egemenliğinde olduğu biliniyor. İllumunati, Bilderberg, DAVOS, Tapınakçılar, Mason Locaları filan, hepsi bu yapının taşeronu. Bunların elinin altında şeyh de var, fahişe de, her din, her mezhep, her tarikat, her parti, her ideoloji bunların ilgi alanı içinde..

İlginç değil mi bu FED denen yapı iddiaya göre 97 yıllık geçmişinde hiç denetlenmemiş! Ama o dolar üzerinden herkesi denetlemiş. Borsaları, faiz ve kuru kontrol etmiş. FED bir cadı kazanı, ecinniler konseyi. Onlar la yüs’el. Onlar herkesden hesap sorabilir  ama kimse onlardan hesap soramaz.. Onlara kimse haddini bildiremez, ama onlar kendilerine dokunmaya kalkan Kennedy’ye haddini bildirdiler.. Henry Ford FED ile ilgili olarak  “Allah’tan Amerikan halkı, para politikasının nasıl yönetildiğini anlamıyor. Anlasalardı sabah olmadan devrim olurdu” demiş.

Dr.Quigley Uluslararası Varlıklar Bankası (BIS) isimli bankanın bu derin yapının merkez üssü olduğunu söylüyor. Özellikle gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin bankacılık sistemlerini bu yapının kontrolünde bulundurmaktadır.

Bunların  “Global Karargahı” İsviçre’nin Basel kentindedir. Alp Dağlarının zirvesinde gözlerden uzak bu karargah Davos havzasında yer almaktadır. Burası bölge olarak İsrail’in kuruluşuna giden yolda önemli bir köşe taşı olan Basel Yahudi Kongresinin yapıldığı yerdir..

İsviçre evrensel kapitalizmin koordinasyon merkezi olan, New York’taki Dış İlişkiler Konseyi(CFR) tarafından kararlaştırılmıştır.Uluslararası Varlıklar Bankası (BIS) karargahının yakınında Gladio karargahı, P-2 İtalyan Hür Masonlarının “Alpino Locası” da bulunmaktadır. Buranın yakınında  2. Dünya savaşı öncesinde ve esnasında Adolf Hitler’in ana savaş karargahı olan “Nazi International” de burada idi. Cibuti Özerk Cumhuriyeti’ne, ABD’nin Afrika’daki gizli operasyonlarını gerçekleştirmek üzere konumlandırılan Afrika Komutanlığı (African Command) Ordusunun, gerçekte İsviçre’de bulunduğu 2011 yılında ortaya çıkmıştı. Burada Uluslararası Varlıklar Bankası (BIS), P-2 İtalyan Locası, P-26 İsviçre Locası, İsviçre Bankası ve Zionist World Organisation Center(ZWO) bir arada bulunması bir rastlantı olmasa gerek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar