Yeni dönem başlıyor

Hicri yeni yıl, birçok yenilikleri beraberinde getiriyor. Yeni, çok yeni, yepyeni şeylere hazır olun. Hafta sonu Almanya seçimleri var, hafta başı “Kürdistan referandumu”. Ardından önümüzdeki hafta sonu Katalan...

Hicri yeni yıl, birçok yenilikleri beraberinde getiriyor. Yeni, çok yeni, yepyeni şeylere hazır olun. Hafta sonu Almanya seçimleri var, hafta başı “Kürdistan referandumu”. Ardından önümüzdeki hafta sonu Katalan referandumu var.

Bu arada; Meclis olağanüstü toplanıyor bölgedeki gelişmeleri değerlendirmek için. Ardından önümüzdeki haftadan itibaren meclis yeni çalışma dönemine başlayacak. İki hafta sonra da yeni bir parti kuruluyor. Yeni oluşum hemen mecliste grup kurmak isteyecek.

Tabi yeni dönemle birlikte Meclis Başkanı seçimi var.

Terör, darbe, bölgedeki savaş hali zaten rutin gündemimiz.

TEOG daha bir süre gündemde kalacağa benziyor.

Bu arada şu Altaylı’nın tutuklanması hadisesini bir kenara not edin. Bu işin etkisi derin ve uzun soluklu olacak. Altaylı’nın önemli bilgiler verdiği söyleniyor, şu görevden alınan Başbakanlık eski Danışmanı da.. Ankara’da bazı siyasiler ve bürokratlar için can sıkıcı gelişmeler olabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar