Yeni bir merkez parti mi?

Akşener yeni bir parti için kolları sıvamış. Yeni oluşumda Sinan Oğan olmayacak. Sol’dan Metin Feyzioğlu da. Kadro yeni yeni şekilleniyor. İsmi bile henüz tam olarak netleşmedi.Aslında CHP’den ayrılanlar...

Akşener yeni bir parti için kolları sıvamış. Yeni oluşumda Sinan Oğan olmayacak. Sol’dan Metin Feyzioğlu da. Kadro yeni yeni şekilleniyor. İsmi bile henüz tam olarak netleşmedi.

Aslında CHP’den ayrılanlar, MHP’den ayrılanlar beraber bir parti kursalar. HDP’den ayrılanları da alırlar aralarına. Adı “Toplumsal Barış Partisi” olsun. Bu isimde bir parti varsa “Öz, Hakiki” başına bir şey eklerler. “Barış” yerine “sulh” derler olur biter.

Adı belli değil ama yeni partinin adı yine “Yurtta Sulh Partisi” YSP olmayacaksa, partinin sloganı bu olsun. Mustafa Kemal’i CHP’nin tekelinden kurtarabilirlerse bu bile bir kazanç olur.

Genel Başkan da belli: Meral Akşener.. Belki bu yeni oluşumda da eş başkanlık olur. Zaten “derin başkan” belli!

Peki, bu partinin vitrininde kimler olur? MHP’nin muhalifler başı çekeceğine göre onlar ilk sırada. Fetullah Gülen’in himmeti ile her partiden birileri de işaret aldıkları gün hocalarından.

Öyle mi acaba! Neyse, gelen olacaktır..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar