2. dalga ne zaman mı dediniz?

Şeytan tatile çıkmayacak. Hatta fazla mesai yapacak. Her yolu deneyecek. Sabırlıdır o, hiçbir iddiasından vazgeçmedi ve geçmeyecek.. Gaflet yok, ye’s de.. Havf ile Reca arasında bir yerde duracağız.. Yani...

Şeytan tatile çıkmayacak. Hatta fazla mesai yapacak. Her yolu deneyecek. Sabırlıdır o, hiçbir iddiasından vazgeçmedi ve geçmeyecek.. Gaflet yok, ye’s de.. Havf ile Reca arasında bir yerde duracağız.. Yani korku ile umut arasında bir yerde..

Birileri 2. dalga konusunu psikolojik harbe dönüştürmek, toplumda korku ve panik vesilesi haline getirmek istiyor, birileri ise bu işi ciddiye almayarak aslında hata yapıyor. Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz!

Darbeciler, darbeyi test ettiler. Hem test edecekler, hem de akıllarına göre, zaten ilk dokunuşta dokundukları yeri yerle bir edeceklerdi. Ama düşündükleri gibi olmadı. Hatta tam tersi oldu.. İlk vuruşta deviremezlerse akıllarınca ağır bir darbe indirmiş olacaklar, ikinci raundda işi bitireceklerdi. Olmadı, 3. raundda bu bitirilecekti..

Aslında devlete büyük ölçüde hakim olmuşlardı.. Media, sermaye, siyaset, bürokrasi, STK, ordu, istihbarat her alanda vardılar ve etkili konumdaydılar.. Fiili durumu hukukileştirmek istiyorlardı. Gülen İstanbul’a gelip işin başına geçecekti. Daha birkaç gün önceden içeridekilere birkaç gün sonra çıkıyorsunuz haberi verdiler. Birkaç gün sonrası için kutlama hazırlıklarına bile başlamışlardı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar