12 Eylül

Yılın belli günleri ne yazacağımız belli: 27 May, 12 March, 12 Alul, 28 Şabat..Elimizde kala kala 28 Şubat kaldı, onlar da FETÖ ile mücadele kapsamında, zaten sorun bir dava olan Ergenekon ve Balyoz’dan kurtuldular. Şimdi de...

Yılın belli günleri ne yazacağımız belli: 27 May, 12 March, 12 Alul, 28 Şabat..

Elimizde kala kala 28 Şubat kaldı, onlar da FETÖ ile mücadele kapsamında, zaten sorun bir dava olan Ergenekon ve Balyoz’dan kurtuldular. Şimdi de, 28 Şubat postmodern darbe girişimi ve BÇG zulmünden yakalarını sıyırma noktasındalar.

Hâlâ 12 Eylül dönemi mağdurları var içeride, darbeciler kurtuluyor, ama darbecilerin mağdur ettikleri bir türlü yakalarını kurtaramıyorlar.. Mesela BÇG adı nerede ise unutuldu gitti. “Batı Çalışma Grubu”. Ordu içinde “Garb Muhibler Cemiyeti” üyesi batının içimizdeki Truva atları artık gündemde değil.

Aslında FETÖ neyse BÇG odur. BÇG İslam’a karşı sopa, FETÖ ise “Ilımlı İslam” adı ile etiketlenen “Euro İslam”a uzatılan havuçtu.. NATO soğuk savaşın sonunda “tehlikenin rengi”ni kırmızıdan yeşile çevirince, yeşil tehlikeye karşı BÇG kuruldu.

Tekrar söylüyorum: FETÖ neyse, BÇG odur. Biri bizi koyun yerine koyup Müslümanların arkasına geçip, elindeki sopayla sırtımıza vura vura bizi Amerikan mezbahasına götürmeye çalışıyordu, ötekisi ise, elinde bir tutam “Green grass”, başında takke, kolunun altında bir kitap, yine bizi koyun yerine koyup önümüze geçip, “Allah, lillah, bismillah, inşallah maşallah bici bici” diye bizi peşine takıp Amerikan mezbahasına götürmek istiyor.

İkisinin de arzı ihlas ettikleri kapı aynı! Birbirlerini kıskanıyorlar. Kıskançlık histerisine yakalandılar. Batıya kendilerinin daha iyi hizmet ettiklerini, kendi yöntemlerinin en doğru yöntem olduğunu ispatlamaya çalışıyorlar. Biri Fuller’in tetikçisi, ötekisi Brezinsky’nin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar