Seçimi ve Abdülmetin Hocamı Doğru Okumak

Öncelikle, 24 Haziran Seçimi ile ortaya çıkan tabloyu; kadim ferasetine güvenmemiz gereken halkımızın seçimde “ne dediğini” doğru okuyup anlamaya çalışmalıyız. Milletimiz:- Sayın Recep Tayyip...

Öncelikle, 24 Haziran Seçimi ile ortaya çıkan tabloyu; kadim ferasetine güvenmemiz gereken halkımızın seçimde “ne dediğini” doğru okuyup anlamaya çalışmalıyız. Milletimiz:

- Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetine desteğini artırarak sürdürmüş, ümmete liderlik yapacak güçlü ve yeni bir Türkiye’nin inşası için Başkanlık sistemine geçilmesini onaylamıştır.

- Ak Parti iktidarının ve belediyelerinin, icraatlarını da kadrolarını da yenileyerek kendine ciddi manada bir çekidüzen vermesi ve ‘fabrika ayarları’ istikametinde ıslah olması için uyarmıştır.

- Ak Parti ile MHP’nin “Lâ ğâlibe illallah” şiarında simgeleşen ittifakından memnun kalmış; “milli ve yerli” diye ifade olunan eksenin manevi ve İslâmî kodlarımızla beslenerek devamını arzulamıştır.

- Yıllar yılı Din’e ve dindar halk çoğunluğuna karşı konumlanan “yabancılaşmış oligarşik azınlığı” da onlarla yan yana saf tutan ‘safları’ da -mülahazaları ne olursa olsun- affetmemiş, cezalandırmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gazze Direnişinin Dirilttikleri 26 Mart 2024 | 134 Okunma Çanakkale’den Gazze’ye 19 Mart 2024 | 135 Okunma Rahmet-Bereket-Mağfiret Ayı 12 Mart 2024 | 131 Okunma Ecel Gelmeden… 05 Mart 2024 | 274 Okunma Çağrımız: “Haydin Camiye!” 27 Şubat 2024 | 154 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar