Milleti sadıka

Söz başında şunu söylemek isterim: Azerbaycan, Dağlık Karabağ işgalinde Ermenistan’a karşı galip gelecek ve bir gün mutlaka topraklarını yeniden Ermenistan’dan alacaktır.

Söz başında şunu söylemek isterim: Azerbaycan, Dağlık Karabağ işgalinde Ermenistan’a karşı galip gelecek ve bir gün mutlaka topraklarını yeniden Ermenistan’dan alacaktır. Şu anda harekat gayet başarılı.. Türk silahlı insansız hava araçları (SİHA), ki bunlar hava savunma sistemi avcısıdır, Karabağ’da gücünü gösteriyor. Ama her şeye rağmen Karabağ’daki işgalin mevcut harekatla bitmeyeceğini söyleyebiliriz. Azerbaycan’ın kazanımları mı? Elbette devam edecek. Karabağ’da jeopolitik parametrelerle ilerlemek gerekiyor. Ne demek istediğimizi yazımızın sonuna bırakarak, burada bir perde aralayıp tarihe biraz yolculuk yapalım. Hani “Ermeniler soykırım yanlısı değil” diyor ya birileri. 

Bu satırların yazarı Kahramanmaraşlıdır. Atalarım yıllarca Ermeni milletiyle beraber yaşadı. Fransızlar Maraş’ı işgal edinceye kadar Ermenilerle hiçbir sorunumuz yoktu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En şiddetli düşman 23 Nisan 2024 | 109 Okunma Zihniyet değişimi 16 Nisan 2024 | 118 Okunma Gerçek bayramlara... 09 Nisan 2024 | 44 Okunma Muhasebe Vakti 02 Nisan 2024 | 229 Okunma Gazze Direnişinin Dirilttikleri 26 Mart 2024 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar