Cami/Namaz Merkezli Medeniyetin Yeniden İnşası

YECVA (Yunus Emre Camii Vakfı), IX. Uluslararası Din Görevlileri Sempozyumunu düzenliyor.3-4 Kasım 2018 tarihinde Sancaktepe Necmeddin Erbakan Külliyesi ve Müftülük Salonu’nda gerçekleşecek olan “Şehir ve Medeniyetin...

YECVA (Yunus Emre Camii Vakfı), IX. Uluslararası Din Görevlileri Sempozyumunu düzenliyor.

3-4 Kasım 2018 tarihinde Sancaktepe Necmeddin Erbakan Külliyesi ve Müftülük Salonu’nda gerçekleşecek olan “Şehir ve Medeniyetin İnşasında Cami Ve Din Görevlilerinin Rolü” konulu sempozyuma yurt içi ve yurt dışından çok sayıda akademisyen, yazar ve din görevlisi katılacak.

3 Kasım Cumartesi, 09.30’da YECVA Başkanı Mehmet Keskin’in konuşmasıyla başlayacak olan Külliye’deki Açılış programı’nda Önder Başkanı Halit Bekiroğlu, İst. Din Görevlileri Derneği Başkanı Metin Kaçar, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Yalova Üniv. Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, İst. Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da konuşacaklar. 

Suat Cebeci’nin yöneteceği “Cami, Şehir Ve Medeniyet”başlıklı Açılış Paneli’nde Prof. Dr. Alican Dağdeviren, Diyanet İşl. Bşk. Yrd. Burhan İşleyen ve Prof. Dr. Saadettin Ökten tebliğlerini sunacaklar.  

Cumartesi saat 14. 00-15.15 arası yapılacak 1.Oturum’un konusu ise “Cami Ve Cemaat” olacak. Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Hüseyin Elmalı’nın yapacağı 1.Oturum’da Prof. Dr. Ali Çelik, Prof. Dr. Ejder Okumuş, Dr. Hasan Gümüşoğlu ve Doç. Dr. Fatih Genç konuyla ilgili tebliğlerini sunacaklar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En şiddetli düşman 23 Nisan 2024 | 106 Okunma Zihniyet değişimi 16 Nisan 2024 | 117 Okunma Gerçek bayramlara... 09 Nisan 2024 | 44 Okunma Muhasebe Vakti 02 Nisan 2024 | 229 Okunma Gazze Direnişinin Dirilttikleri 26 Mart 2024 | 136 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar