‘General Kovid’ yönetime el koyuyor!

Amerika’da ‘General Kovid’ seçim sürecine el koymuş görünüyor. Ekonomiyi olduğu gibi anayasal sistemi de yapıbozuma uğratan Kovid, iç çelişkileri açığa çıkararak derinleştiriyor. Nereden bakılırsa bakılsın, ABD’de seçim sürecinin çok sancılı...

Kovid-19 testi pozitif çıkan ABD Başkanı Trump’ın hastanede tedavi altına alınmasıyla ilgili birçok tartışma yaşanıyor. Amerika’da 1 ay sonra seçimlerin yapılacak olması tartışmaları daha da önemli hale getiriyor. Trump’ın sağlık durumuyla ilgili çelişkili açıklamalar ise bir hayli kafa karıştırıyor. Amerikan medyasında yer alan bir iddiaya inanılacak olur ise Trump açıklanan tarihten daha önce Kovid’e yakalandı. İddia doğruysa, Trump hastalığını birkaç gün gizlemişse, bu durum Trump’la yakın temasta olan birçok ismi Kovid şüphelisi yapıyor.

Nitekim Trump’ın virüse yakalandığının açıklanmasından önceki günlerde onunla görüşen isimlerden Beyaz Saray Danışmanlarından Hope Hicks, Trump’ın kampanya danışmanı Bill Stepien ve Cumhuriyetçi Parti’nin genel başkanı Ronna McDaniel’in testleri pozitif çıktı.

Öte yandan Trump’ın “Yüksek Mahkeme” yargıçlığına aday gösterdiği Amy Coney Barrett için 26 Eylül’de Beyaz Saray’da verdiği resepsiyona katılan birçok ismin de Kovid’e yakalandığı ortaya çıktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Ayı kucaklaması” sonuç verecek mi? 16 Nisan 2024 | 323 Okunma Yalancı gözler! 14 Nisan 2024 | 56 Okunma Biden cephesinde yeni bir şey yok… 09 Nisan 2024 | 42 Okunma Hep birlikte bir canavar yaptılar! 07 Nisan 2024 | 165 Okunma Bodrumdaki bomba! 02 Nisan 2024 | 281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar