Yeni kollektif terör konsepti

57 silahlı PKK militanının Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'nde bazı evlere yerleştiği istihbaratı alınıyor. Bu istihbarat değişik kaynaklarca teyit ediliyor. Silahlı teröristlerin Sur benzeri bir eylem...

57 silahlı PKK militanının Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'nde bazı evlere yerleştiği istihbaratı alınıyor. Bu istihbarat değişik kaynaklarca teyit ediliyor. Silahlı teröristlerin Sur benzeri bir eylem için hazırlık yaptıkları istihbarat ediliyor. Titiz bir çalışma yürütülüyor. Teröristlerin gizlendiği yerler belirleniyor.
Teröristler harekete geçmeden önce baskın şeklinde bir operasyon yapılması planlanıyor. Sivil halkın zarar görmemesi için adeta iğne ile kuyu kazılıyor. Hedef, sayıları ve yerleri tek tek tespit edilen teröristler harekete geçmeden önce kıskıvrak yakalamak. Hazırlıklar büyük bir gizlilik içerisinde yürütülüyor. Nokta hedefler belirlendikten sonra operasyon planı hazırlanıyor. Operasyon saati belirleniyor ve 57 teröristin harekete geçmeden yakalanması için geriye sayım başlıyor.
Operasyon için harekete geçilmeden 2 saat önce Bağlar'da ilginç şeyler olmaya başlıyor. Silahlı teröristler saklandıkları yerlerden sokağa çıkıyorlar. Elleri silahlı olarak sivil insanların arasından saldırıya geçiyorlar.
Büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen operasyon planı o anda çöküyor. Operasyon yerini çatışmaya bırakıyor. Teröristlerin açtığı ateş sonucunda bir polis memurumuz şehit oluyor. 14 Mart Pazartesi gününü Salı'ya bağlayan geceden söz ediyorum. Bunun üzerine 15 Mart günü gece 03.00'de Bağlar'da sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor. Kanalizasyon mazgallarından, evlerin içinden ateş açan teröristlerle sıcak çatışmalar başlıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.037 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 489 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.190 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.822 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.166 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar