Ünlülerin kâbusu olan ısrarlı takibe tutuklama geliyor

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü (07.03.2022)''Ünlülerin kâbusu olan ısrarlı takibe tutuklama geliyor'' başlıklı yazısı.

Adına ister kadın cinayetleri deyin ister kadına şiddet.

Tek kelime ile insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur.

Kadına karşı işlenen suçlarda duyarlılık her geçen artıyor ama vahşetin eşiği de her geçen gün yükseliyor.

Eşik mi kaldı?

Pınar Gültekin’in diri diri yakıldığı tespit edildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “15 tane bıçak yiyen, ayaklarından ateşli silahla tarayan birisine adli kontrol verildiğinde benim yüreğim yanıyor, eyvah diyorum” diye isyan etmemiş miydi?

Bozdağ’ın da işaret ettiği gibi geldiğimiz noktada bizim “kadına şiddette merhamete değil, adalete ihtiyacımız var”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Kravat indirimi kaldırılıyor” diye işaretini verdiği, kadına şiddetle mücadelede yeni reform paketi üzerindeki çalışmalar tamamlandı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni yasal düzenleme hakkında bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak olan AK Parti MYK’ya kapsamlı bir sunum yapacak. Bozdağ daha önce de yasal düzenleme hakkında AK Parti ve MHP’nin kadın milletvekillerine bilgi vermiş, onların önerilerini almıştı. Bozdağ’ın, MYK toplantısının ardından da Adalet Komisyonu’nun AK Parti ve MHP’li üyelerini bilgilendirmesi bekleniyor. Kadınla mücadelede reform mahiyetindeki düzenlemeler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle yarın AK Parti tarafından Meclis’e sunulacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.103 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.828 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 832 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.483 Okunma Yeni siyasi denge ve Erdoğan-Özgür Özel ilişkisi 12 Nisan 2024 | 740 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar