‘Tayyip’i asarlar şimdi’ diyen kimdi?

Kamuoyunda Adnan Hocacılar olarak bilinen gruba yönelik operasyona şimdiye kadar değinmedim. Savunma hakkının kutsallığına inandığım için Adnan Oktar’ın polis ve yargıdaki sorgusuna ulaşmaya...

Kamuoyunda Adnan Hocacılar olarak bilinen gruba yönelik operasyona şimdiye kadar değinmedim. Savunma hakkının kutsallığına inandığım için Adnan Oktar’ın polis ve yargıdaki sorgusuna ulaşmaya çalıştım.

15 Temmuz gecesi Akıncı Üs komutanının selam durduğu  FETÖ’nün TSK imamlarından Kemal Batmaz da mahkemede kamera görüntüleri izletilince, kendisini inkâr etmişti. Adnan Oktar’a da sorgusu sırasında kendi ses kayıtları dinletiliyor. Oktar ne cevap verse beğenirsiniz. “O ben değilim. Böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum” diyor. Aynı taktik.

Seksi kadınlarla kendisine ait A9 kanalında canlı yayında alemler yapıp, ‘Ankara’nın bağları’ türküsü eşliğinde oyunlar oynayan Adnan Oktar’a tesettür konusu da soruluyor. Çünkü İslam’da bikinili bir dini yaşam yoktur.

Adnan Oktar, ”Tesettür bikini ile başlar” diyor.

Bu grubun bazı üyeleri önceleri tesettürlüydü. Sonra da bir açıldılar, pir açıldılar. Adnan Oktar’a, ”Tesettürü neden bikini ile başlatıyorsunuz?” diye sorulduğunda, ”Tesettür için bikini kapalılığı yeter. Çünkü Kur’an-ı Kerim’de bu geçiyor” diyor. Bu bölgelerin kapatılması iddiasını duymuştuk ama bikini bölgeleri ile sınırlı olduğunu Adnan Oktar iddia ediyor. Hatırlarsanız Fetullah Gülen de başörtüsü için, “Füraattır” fetvasını vermiş, kendi mensuplarının başlarını açmalarına ve içki içmelerine izin vermişti. Onun ne maksatla yapıldığını 15 Temmuz gecesi anladık.

NAMAZLARI FARKLI

Adnan Oktar’a içki meselesi de soruluyor. Çünkü grup sadece şarabı içki sayıyor. Kandilli’deki villada yapılan baskında votka, rakı ve viski şişeleri bulunmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.127 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.867 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.244 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.248 Okunma İmamoğlu’nun mal varlığı artmış 22 Mart 2024 | 1.264 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar