Sri Lanka üzerinden tehlikeli benzetmeler

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü (18.07.2022)''Sri Lanka üzerinden tehlikeli benzetmeler'' başlıklı yazısı.

Alternatif enflasyon açıklamalarıyla ortaya çıkan ENAG’a önce alanım olmadığı için pek ilgi göstermedim.

Tabii ENAG’ın istatistik bilimi açısından ciddiye alınacak bir tarafı ortaya çıkana dek.

Her üründen en yüksek olanın fiyatını alıp bunu da enflasyon oranı diye açıklayan ENAG’ın, muhalefetin oluşturmak istediği algı operasyonuna lojistik destek sağladığı ortaya çıktı.

ENAG’ın başındaki Prof. Veysel Ulusoy, ilmi kariyerini muhalefetin gardrobuna asmasına rağmen, algı operasyonlarına devam ediyor.

Dün de 27 Mayıs başta olmak üzere darbeler, postmodern darbe girişimleri, muhtıralar konusunda sicili parlak olmayan Cumhuriyet Gazetesi’ndeki köşe yazısında halk ayaklanmasının yaşandığı, devlet başkanı Gotabaya Rajapaksa’nın ülkeyi terk etmek zorunda kaldığı Sri Lanka ile Türkiye’yi kıyaslayan bir yazıya imza attı. Veysel Ulusoy, “Kızım sana söylüyorum” dedi. “Gelinim sen anla” demeyi ise birilerine bıraktı.

MASUM DEĞİL

Bu yazı masum bir yazı değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.009 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.158 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 495 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.194 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.822 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar