Siyasi senaryolar

SALI günü Meclis'te grup toplantıları yapılıyor.AK Parti’nin grup toplantısı yoktu. Kulislerin nabzını tutmak üzere Meclis’teydim. İktidar ve muhalefet kulisinin kesiştiği bir yerde CHP’li Gürsel...


SALI günü Meclis'te grup toplantıları yapılıyor.
AK Parti’nin grup toplantısı yoktu.

Kulislerin nabzını tutmak üzere Meclis’teydim.

İktidar ve muhalefet kulisinin kesiştiği bir yerde CHP’li Gürsel Tekin’le karşılaştık.

CHP grubuna doğru gidiyordu. Geri döndü, “AK Partililer olmayınca Meclis’te bir huzur oluyor” dedi. Biz de “AK Partililer olmayınca Meclis’te bir eksiklik oluyor” diye karşılık verince gülüştük.

MHP’ye yöneldim.

Orada espri yapacak hava yoktu.

Yargıtay’dan çıkacak kararı bekliyorlardı.

Gerginlerdi.

MHP’de gelişmeler, Genel Merkez’in öngörülerinin aksine gelişiyor. O nedenle Bahçeli ekibinin içinde sorgulama başlamış. Günah keçisi arıyorlar.
Yaptıkları yanlışların Meral Akşener’i büyüttüğünü düşünenlerin sayısı artıyor.

Meral Akşener’in MHP Genel Merkezi’ne girmesi söz konusu değil ama MHP Genel Merkezi’nde konuşulan tek bir konu var; Meral Akşener.

Sadece MHP’nin değil, diğer partilerin ve sokaktaki insanın gündemi olmayı da başardı. Yurt gezilerinde gördüğü ilgi diğer partiler tarafından da dikkatle takip ediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 4.695 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.127 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.846 Okunma İsrail ne yapacak... Savaş riski ortadan kalktı mı 16 Nisan 2024 | 832 Okunma Erdoğan AK Parti’de beklenen değişimi gerçekleştirecek mi 15 Nisan 2024 | 3.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar