Siyasette iki soru işareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması bittikten sonra grup toplantısından çıktım, kulise doğru yürüyordum.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kalabalık bir milletvekili grubuyla geldiğini gördüm. MHP Lideri kuliste her zaman oturduğu locaya geçti. Bahçeli’nin Meclis’te olduğu haberi kısa sürede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaştırıldı.

Erdoğan beklenirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve parti sözcüsü Ömer Çelik yanına gelerek Bahçeli’yle geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Binali Yıldırım ise Bahçeli ile oturup uzun bir süre sohbet etti. Binali Yıldırım Başbakanlığı ve Meclis Başkanlığı döneminde de hep Bahçeli ile iyi ilişkiler içindeydi. Erdoğan, milletvekilleriyle görüşmesini kısa sürede tamamlayıp Bahçeli’nin oturduğu bölüme geldi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar 29 Mart 2024 | 1.787 Okunma Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.296 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.871 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.260 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.248 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar