Sinan Oğan ne kadar oy getirir

Sinan Oğan merakla beklenen açıklamayı yaptı. “Herhangi bir pazarlık yapmadık. İsteklerimizi, kırmızı çizgimizi ifade ettik. Atatürkçü ve milliyetçi ilkeler rehberimiz oldu. Türkiye’nin bekası siyasetimizin temelidir” dedi. İşin özü bu.

Oğan ikinci tur seçimlerde Erdoğan’ı destekleme kararıyla Türk siyasetinin geleceğine adını yazdırdı. Genç bir politikacı olarak siyasetin geleceğinde ben de varım, dedi. Çünkü milliyetçi kökenden gelen bir siyasetçi olarak Kandil’in, PKK’nın, HDP’nin desteklediği Kılıçdaroğlu’na destek verdiği takdirde geleceğe dair tüm siyasi iddialarından vazgeçmiş olacaktı. Ömrünü Türk davasına adayan birisi Kandil’in adayını desteklediği zaman bunu kime izah edecekti?

SET OLUŞTURDU

Sinan Oğan, Erdoğan’ı destekleme kararını çok sağlam bir zemine oturttu: “Terörün siyasi uzantıları Türk siyasetinden temizlenmeli. Atatürk’ün koltuğuna oturacak kişiyi HDP’nin belirlemesine engel olma hedefindeyiz.” Buna milliyetçi duygularla Sinan Oğan’a oy veren hangi genç itiraz edebilir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı 26 Nisan 2024 | 5 Okunma Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.633 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.175 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 496 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.194 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar