Şehitlerimizden sonra bölgede son durum ne

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında şehitlerimizin ardından bölgede yaşananları okurlarıyla paylaştı. Abdulkadir Selvi'nin yazısında Özgür Özel'le ilgili ilginç bir ayrıntı var.

Şehitlerimizi vatan toprağına teslim ettik. Rabb’im onları Peygamberimize komşu etsin. Mekânları cennet olsun. Ama ateş düştüğü yeri yakar. Ailelerine Allah sabır versin. Karın, tipinin, sisin, pusun hâkim olduğu, görüş mesafesinin sıfıra indiği bir zamanı fırsat bilen teröristler 12 askerimizi şehit etti.

- Teröristlerle ilk olarak üs bölgesinin ön saflarına kurulan emniyet kolları sıcak çatışmaya girdi. Şehitlerimiz, emniyet kolunda görev alan askerlerimiz arasından çıktı. Üs bölgesindeki askerlerimizin takviyeye gelmesiyle anında mukabele edilip, yoğun hava harekâtlarıyla teröristlerin tamamı etkisiz hale getirildi. Peki bu olaydan sonra bölge ne durumda?

İHA VE SİHALAR GÖREV BAŞINDA

- Bölgede sis ve pusun açılmasıyla birlikte yer yer İHA ve SİHA’lar görev yapmaya başladı. Ama bölgenin hâlâ bir kısmında sis nedeniyle görüş mesafesi düşük.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı 26 Nisan 2024 | 4.582 Okunma Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.658 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.188 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 498 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.198 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar