Sedat Peker’i kim kullanıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ulaştığımda, “İdlib’deydim. O yüzden irtibat kurmakta zorluk yaşadık. Şimdi indim” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ulaştığımda, “İdlib’deydim. O yüzden irtibat kurmakta zorluk yaşadık. Şimdi indim” dedi.

Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarına ilişkin açıklamasını yapmıştı. Açıklama değil de ona meydan okuma denilebilir.

Peker hakkında suç duyurusunda bulunan Soylu, “Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım” dedi.

90’LI YILLAR SENARYOSU

İçişleri Bakanı Soylu ile hafta başında görüştüğümüzde Sedat Peker’in kasetleri üzerinden ülkenin 90’lı yıllara döndürülmek istendiğini konuşmuştuk. Hatırlarsanız o zaman Alaattin Çakıcı - Korkmaz Yiğit kasetleri üzerinden siyaset dizayn edilmeye çalışılmıştı.

90’lı yıllarda Meclis’te Çeteleri Araştırma Komisyonu kurulmuştu. Sadece Hakkâri’de 33 ayrı çete türü organize suç örgütü tespit edilmişti.

AK Parti iktidarında ülke çetelerden temizlendi. 

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 460 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.159 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.820 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.163 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.865 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar