Rusya krizinde kanallar açılıyor mu?

Kültür Sanat ödül töreni nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeydik.Ayrıca Yeni Şafak ailesi olarak, törenin bizi ilgilendiren özel bir yanı vardı.Fikir dünyamızın oluşmasında büyük...

Kültür Sanat ödül töreni nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeydik.
Ayrıca Yeni Şafak ailesi olarak, törenin bizi ilgilendiren özel bir yanı vardı.

Fikir dünyamızın oluşmasında büyük katkısı olan yazarımız Rasim Özdenören'e de “Edebiyat” ödülü verildi.
Rasim Özdenören sadece yazarımız değil. O fikir dünyamızın oluşmasında büyük katkısı olan bir kuşağın günümüzdeki en önemli temsilcilerinden.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belirttiği gibi Rasim Özdenören, ”Bir neslin değil, nesillerin ağabeyi”

Rasim abi için sadece, ”Nesillerin ağabeyi” demedi. “Rasim Özdenören, Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli edebiyatçılarından ve yedi güzel adamdan biridir. Bir neslin değil, nesillerin ağabeyidir. Benim de ağabeyimdir” dedi.

Rasim abi bu sözlerin hepsini fazlasıyla hak eden birisi. Eğer bugün Türkiye'yi yöneten şuurlu kadrolar yetiştiyse, Rasim abi ve onun gibi ömrünü bu milletin gençliğine, değerlerine adayan insanların hizmetlerinin sonucu.

Rasim Özdenören de zaten ödülünü bir neslin adına aldı. Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç gibi fikir dünyamızın temel direklerinin yer aldığı bir nesildi o.

Hepsi fikir dünyamızda bir zirve olan Sezai Karakoç'un, Akif İnan'ın, Cahit Zarifoğlu'nun, Erdem Beyazıt'ın, Alaattin Özdenören'in, Nuri Pakdil'in ve son olarak Rasim Özdenören'in adına aldı o ödülü.

Rasim Özdenören'in şahsında fikir ve inanç dünyamızı aydınlatan bir nesil ödüllendirildi. Asil bir davranıştı. Ama bir o kadar değerli olan nokta ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tavrıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar 29 Mart 2024 | 1.582 Okunma Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.295 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.871 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.260 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.248 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar