Özdağ’dan ‘İkinci kez ihraç edemezler’ itirazı

Ümit Özdağ’la ilgili kararın yargıdan dönmesi yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Meral Akşener, “Yargı çok hızlı çalıştı, bu çok manidar” dedi. Burada iktidara yönelik bir ima olduğu açık. Ümit Özdağ buna tepkiliydi.

İYİ Parti’den ihracı yargıdan dönen Ümit Özdağ’la konuştuğumuzda Muğla’ya ulaşmak üzereydi. Ancak Ümit Özdağ, Muğla’ya hareket etmeden önce bir gece yarısı yapılan operasyonla İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ’ın başkanlığı düşürüldü.

İl yönetimi istifa ettirilince İncilay Gezgin Şekerdağ, başkanlığı kaybetmiş oldu. Gece yarısı Muğla il yönetiminin istifa ettirildiği, hatta il başkanlığının kapısının anahtarının değiştirildiği iddiası söz konusu. Bizde parti içi mücadele çok sert geçiyor. Kadın genel başkanın yönettiği partide Ümit Özdağ’ın ihracına imza vermediği için kadın il başkanı tasfiye ediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı 26 Nisan 2024 | 4.583 Okunma Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.658 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.189 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 498 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.198 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar