Onlar olmasa Erdoğan bir hiçmiş

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü (29.07.2022)''Onlar olmasa Erdoğan bir hiçmiş'' başlıklı yazısı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu ve Babacan için, “Onlar o makamlara kendi layık oldukları için gelmediler. O makamlara getirildiler. Onlara bakanlık, başbakanlık verildiyse onlara bir irade o makamları verdi. Onlar bunun kıymetini bilemedi” dedi.

Erdoğan yerden göğe kadar haklı. Hatta çok nazik bir dille ifade etmiş.

Erdoğan elinden tutup bakan yaptığı için Ali Babacan başbakan yardımcısı oldu. Erdoğan elinden tuttuğu için Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e rağmen AK Parti Genel Başkanı ve başbakan oldu.

Ama onlar ne yaptı?

Davalarına, partilerine ve liderlerine ihanet ettiler.

Kendilerini buralara taşıyan Erdoğan’ı sırtından hançerlediler.

AK Parti’yi bölmek için partilerini kurdular. Erdoğan’ı tasfiye edecek her türlü tertibin içinde yer aldılar.

Şimdi de tutmuşlar “Biz olmasak Erdoğan bir hiçti” diyorlar.

İhanet böyle bir duygu olsa gerek.

HADİ BAKALIM ÇIKIN MEYDANA

Doğru. Haklısınız. Erdoğan sizin sayenizde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Erdoğan sizin sayenizde AK Parti’yi kurdu. Siz lütfettiğiniz için iktidar oldu. Sizin sayenizde başbakan ve cumhurbaşkanı seçildi. Erdoğan sizin sayenizde 15 Temmuz’da darbeyi püskürttü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar 29 Mart 2024 | 1.582 Okunma Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.295 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.871 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.260 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.248 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar