OHAL komisyonu nasıl çalışacak

Fikri Işık, hafta sonu Yüksekova’da, Dağlıca’da askerlerimizle iftar ve sahurda bir araya gelmişti.“Askerlerimizin moralini çok yüksek gördüm” dedi. “Yüksekova’da farklı bir şey gördüm...

Fikri Işık, hafta sonu Yüksekova’da, Dağlıca’da askerlerimizle iftar ve sahurda bir araya gelmişti.

“Askerlerimizin moralini çok yüksek gördüm” dedi. “Yüksekova’da farklı bir şey gördüm, halkın özgüveni yükselmiş” diye konuştu. Milli Savunma Bakanı, sınır güvenliği ve üs bölgelerinde terörle mücadelede elektronik sistemlerin kullanılmaya başlandığını anlattı. Bu çok önemli bir nokta. ABD, Meksika sınırını zeplinlerle izliyor. Suriye sınırına duvar çekerek ciddi bir önlem aldık. Şimdi İran sınırına duvar çekiliyor. Milli Savunma Bakanı ise sınıra elektronik duvar ve üs bölgesinden söz etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı seçildikten sonra ikinci kez grup toplantısına geldi. İlk gelişinde ayrı bir heyecan dalgası vardı ama bu kez de kalabalıktı. Lider farkı tabii.

Erdoğan grup toplantısına girerken, 15 Temmuz’dan bu yana Silivri’de tutuklu olan Hava Harp Okulu öğrencilerinin aileleri yolunu kesti. 263 öğrencinin iddianamesinin hazırlanmadığını söyleyip Cumhurbaşkanı’ndan destek istediler. Erdoğan, “Konuyu bilmiyorum” dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın not almasını istedi. Ailelerle konuştum. Çocuklarının tutuksuz yargılanmasını, iddianamenin bir an önce hazırlanmasını talep ediyorlar.

ADALETİN DAMATLARLA İMTİHANI

Bu arada dün kaleme aldığım, “Adaletin damatlarla imtihanı” başlıklı yazısı üzerine çok sayıda milletvekili ve bakanla konuştum. Damatlar konusundaki rahatsızlık dikkatimi çekti. Bu iş vicdanları yaralamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 3.197 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 486 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.186 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.821 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar