Muharrem İnce: Suikast iddiaları uluorta konuşulmaz

Muharrem İnce’nin, CHP’nin her hafta yeni bir skandalla gündeme geldiği tespiti maalesef ki doğru. Atatürk’ün CHP’si böyle olmamalı. Son günlerde CHP teşkilatlarında patlak veren cinsel taciz iddiaları ise üzücü.

CHP’ye eleştiriler yönelterek yeni bir hareket başlatan Muharrem İnce, parti kurup kurmayacağı merak edilen politikacılardan biri. Muharrem İnce bugün parti kurma aşamasının önemli adımlarından birini atıp kurucular kurulunu toplayacaktı. O nedenle Muharrem İnce’yi aradım. Hem çalışmalarını konuştuk, hem de CHP’nin merkezinde yer aldığı Türkiye’nin gündemine ilişkin değerlendirmelerini aldım.

KORONAVİRÜSLE İNATLAŞMA OLMAZ

Muharrem İnce, “Koronavirüs tavan yaptığı için kurucular kurulu toplantısını erteledik. Yurt gezilerine de bir sürelik ara verme kararı aldık” dedi. İnce şimdiye kadar 47 ili gezmiş. Koronavirüsün seyrine göre çalışmalara ne zaman başlayacaklarına karar vereceklerini açıkladı. “Koronayla inatlaşılmaz”diye konuştu. Peki bu ara verme, vazgeçme anlamına da gelir mi? Muharrem İnce, “Asla. Asla vazgeçtiğimiz anlamına gelmez” dedi. Gezilere, toplantılara ara vermişler ama çalışmalara ara vermemişler. “Komisyonlarımız Zoom üzerinden toplanıyor” diyor.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP banka dekontlarını sunacak 19 Mart 2024 | 1.051 Okunma Adım adım PKK’ya harekât geliyor 18 Mart 2024 | 1.664 Okunma Hilmi Başkan Ferrero savaşını kazandı 15 Mart 2024 | 1.045 Okunma İmamoğlu bu paraların kaynağı ne 14 Mart 2024 | 2.296 Okunma CHP parayı kuruşu kuruşuna ödemiş 13 Mart 2024 | 3.311 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar