Milletvekilleriyle toplantılar yapılacak

AHMET Davutoğlu’nun partisinin kuruluş dilekçesinin İçişleri Bakanlığı’na verildiği sıralarda AK Parti Genel Merkezi’ndeydim. Üzüntüsünü ifade eden de oldu, “Ölü doğdu” diyen de. İhanete varan değerlendirmelere de tanıklık ettim. Ama endişe ya da kaygı hissetmedim.

Yeni partilerin kuruluşunu Meclis kulisinde konuştuğumuz zaman Numan Kurtulmuş, “Önemli olan bizim ne yapacağımız. Biz siyasi olarak alanı doldurursak, onlar başarılı olamazlar. Yeni partilerin ne yapacağı değil, bizim partimizin ne yapacağı önemli. O nedenle onlar ne yapacak diye uğraşmıyoruz. Biz ne yapmalıyız diye çaba gösteriyoruz” demişti. AK Parti Genel Merkezi’nde bu hava hâkim. “Asıl olan bizim ne yapacağımız” deniliyor.

Yeni partilerin “merkez partisi” olamayacağı üzerinde duruluyor. “Çünkü merkez AK Parti tarafından dolduruluyor. Merkezde bir boşluk yok” deniliyor. Numan Kurtulmuş o görüşmemizde “Tabii onlar neye talip oraya bakmak lazım. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar 29 Mart 2024 | 1.982 Okunma Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.296 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.871 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.261 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar