Le Pen’in gerisinde kaldılar

New York'un güvenliğinin Kabil'den, Paris'in güvenliğinin Şam'dan başladığı bir kez daha ortaya çıktı.Irak'ta, Suriye'de devlet inşa edilmeden Paris'in, Ankara'nın huzur içinde yaşayamayacağı bir kez daha...

New York'un güvenliğinin Kabil'den, Paris'in güvenliğinin Şam'dan başladığı bir kez daha ortaya çıktı.
Irak'ta, Suriye'de devlet inşa edilmeden Paris'in, Ankara'nın huzur içinde yaşayamayacağı bir kez daha görüldü.
Paris, İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük terör saldırısına maruz kaldı. Şam'daki ateş Paris'e sıçradı.
Irak ve Suriye'de sıkışan DEAŞ, savaşı batıya taşımaya çalışıyor. DEAŞ'ın böyle bir terör kabiliyeti var. Çünkü DEAŞ ilk kez bu denli yüksek oranda batılı cihatçıları bünyesinde toplayan bir örgüt.
Hedef olarak seçtiği Fransa'da bu yıl içerisinde, Charlie Hebdo baskını dahil olmak üzere iki büyük saldırı gerçekleştirildi.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın Charlie Hebdo baskınında, terörden İslam'ın sorumlu tutulamayacağı açıklamasına rağmen Paris neden hedef alınıyor, IŞİD Fransa'ya neden saldırıyor?
Charlie Hebdo baskınında sokaklara çıkan milyonlar, teröre karşı yürümüştü. Başbakan Davutoğlu'nun da aralarında yer aldığı dünya liderleri, Paris'te teröre karşı kol kola girmişti. Ancak dünkü saldırı ile birlikte Paris halkı evlerinden çıkamadı. Fransa'da OHAL ilan edilmek zorunda kalındı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 2.874 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.157 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 495 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.194 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.822 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar