Kumpas kimi vurdu kime doping oldu?

CUMHURBAŞKANI Erdoğan’ın Meclis’e gelmesi beklenirken, Şeref Kapısı’ndan önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu girdi. Onu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca izledi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise neredeyse eşzamanlı olarak geldiler. Yüzleri gülüyordu. AK Partilileri uzun süredir bu kadar mutlu görmedim. CHP’nin karışması bakanların moralini yükseltmişti. “CHP ne yaptı böyle” diyen de oldu, “CHP eski haline döndü” diye konuşan da.

Birileri Erdoğan’ı yıpratmak ve Kılıçdaroğlu’nu mağdur durumuna düşürmek için bu kumpası planladı ama oyun ters tepti. Bumerang gibi döndü, CHP’yi vurdu. Kılıçdaroğlu’nun süreci yönetememesi ise Erdoğan’a doping oldu. CHP karıştı, AK Parti’de moraller yükseldi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar 29 Mart 2024 | 1.426 Okunma Kürtlerin ve dindarların sorununu Erdoğan çözdü 28 Mart 2024 | 1.294 Okunma Para kulelerinde oklar İmamoğlu’nu gösteriyor 27 Mart 2024 | 1.871 Okunma Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 3.260 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.248 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar