Kim kazandı?

Türkiye nefesini tuttu, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki tartışmayı izledi. Ekrem İmamoğlu’nun performansı nasıldı, Binali Yıldırım nasıl bulundu?

Peki İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğü nasıl bulundu? İsmail Küçükkaya hata yapmamaya odaklanmıştı. Adil bir yönetim sergilemeye özen gösterdi. Kronometre kullanması yerinde bir karardı. Programın önüne geçmemesi olumluydu. Demokrasi adına güzel bir programdı ancak heyecanı eksikti.

Ekrem İmamoğlu programa erken gelmek suretiyle iyi bir giriş yaptı. Eşi ve oğluyla birlikte aile fotoğrafı verdi. İmamoğlu ailesi şık kıyafetleri içinde film karelerinden çıkmış bir görüntü verdiler. Mavi kravatı ise artık onun simgesine dönüştü.

Binali Yıldırım’ın programa geç kalması eksi bir puandı. Eşi ve kızıyla hitap ettiği muhafazakâr kesime olumlu bir mesaj verdi. Aile babası havası vardı. Kırmızı kravatı ise kendine güveni gösteren garantili bir renk seçimiydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 324 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.146 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.802 Okunma Erdoğan seçimle ilgili teşhisi yaptı sıra tedavide 18 Nisan 2024 | 2.152 Okunma Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı 17 Nisan 2024 | 1.852 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar