Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı kim?

HDP’nin feshedilmesi ya da Demokratik Bölgeler Partisi’ne geçilmesi öncelikli konu değil

Kılıçdaroğlu’nun, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı adayı olarak düşünmediği, kendisinin cumhurbaşkanı adaylığının da B planı olduğu yönündeki yazım üzerine kulisler hareketlendi.

Ancak özellikle de Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın da kabul edeceği siyaset üstü bir isimle temas halinde olduğu yönündeki kulis çok ilgi gördü. CHP kanadı sessizliğini korurken, herkes o isim ya da isimlerin peşine düştü. Çünkü bir değil iki isimle temas kurulduğu yönünde bilgiler vardı. Bir spekülasyona meydan vermemek için hiçbir ismi yazmadım. Ama temas trafiğini dikkatli bir şekilde takip ediyorum. Henüz neticelenmiş bir şey yok. Sadece nabız yoklanıyor diyebilirim.

KÜRT PLANLARI BOZULDU MU?

HDP’ye açılan kapatma davasında ön savunmasını yapması için 60 günlük süre verilmişti. HDP, en geç 9 Eylül günü savunmasını Anayasa Mahkemesi’ne teslim etmek zorunda.

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP banka dekontlarını sunacak 19 Mart 2024 | 17 Okunma Adım adım PKK’ya harekât geliyor 18 Mart 2024 | 1.657 Okunma Hilmi Başkan Ferrero savaşını kazandı 15 Mart 2024 | 1.044 Okunma İmamoğlu bu paraların kaynağı ne 14 Mart 2024 | 2.296 Okunma CHP parayı kuruşu kuruşuna ödemiş 13 Mart 2024 | 3.311 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar