Kılıçdaroğlu’nu ispat etmeye davet ediyorum

Şu andan itibaren bana yazdıran birileri kimse onları ortaya çıkarmak CHP Lideri’nin görevi. Eğer o birilerini bulursa, söz veriyorum, o andan itibaren bu mesleği bırakacağım. Kılıçdaroğlu ispat edemezse onu müfteri ilan ediyorum demeyi kendime yakıştırmam.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti milletvekillerinin laf atması üzerine, “Benim aday olup olmayacağımı size kim söyledi” diye karşılık vermesi, siyasi gündeme damgasını vurdu. CHP Lideri şimdiye kadar parti liderlerinin cumhurbaşkanı adayı olmasını doğru bulmadığını belirtip ortak cumhurbaşkanı adayı çıkarmak için çaba gösterdiği için, bu açıklaması şaşırtıcı oldu.

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasına önem verdim, CHP Lideri’nin cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorusunun peşine düştüm. Aday olmak yerine millet ittifakı ile birlikte hareket edeceğini yazdım. Zaten yazımın mürekkebi kurumadan Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanlığı adaylığı tek başıma karar vereceğim konu değil, millet ittifakı var. Aday olup olmamaya birlikte karar veririz” diyerek beni doğruladı.

ORTAK ADAY YAPMAK İSTEDİ

Kılıçdaroğlu, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Abdullah Gül’ü ortak aday yapmak için girişimde bulundu. 

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Skandalın merkezinde İmamoğlu var 26 Mart 2024 | 1.893 Okunma Akşener ile İmamoğlu ve Yavaş arasındaki savaş büyüyor 25 Mart 2024 | 2.230 Okunma İmamoğlu’nun mal varlığı artmış 22 Mart 2024 | 1.256 Okunma PKK’yla mücadelede yeni konseptin kodları 21 Mart 2024 | 1.137 Okunma Bir CHP’li satıştan komisyon istemiş 20 Mart 2024 | 1.243 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum