Kılıçdaroğlu’nu daha büyük tehlike bekliyormuş

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırı sonrası sığındığı evde neler yaşadığını, nasıl büyük bir tehlike atlattığını yazdı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun sığındığı evden olası saldırıya karşı zırhlı araç ve kamuflajlı elbise ile çıkarılmak istendiğini belirtti. İşte Selvi'nin "Bu saldırıyı “Türkiye ittifakı”nı baltalamak isteyen “derin” bir yapının hamlesi olarak görüyorum." ifadelerini kullandığı yazısı..

Biz Kılıçdaroğlu’na saldırıya odaklandık ama CHP Lideri, koruma amacıyla alındığı evde de büyük bir tehlike atlatmış.Bu sözlerimden evin içinde Kılıçdaroğlu’na yönelik olumsuz bir müdahale yaşandığı sonucu çıkarılmasın.


Evin hanımı korkudan kapıyı açmak istememiş. Güçlükle ikna edilmiş. 

Kılıçdaroğlu’nun ilk sıralarda rengi sararmış bir hali varmış. Evin hanımından bir bardak su istemiş. Daha sonra soğukkanlılık hâkim olmuş. Sohbet etmiş. Ev sahibi çay yapmış ama içmeye fırsatları olmamış. İlk başta evden zırhlı araçla çıkarılma teklifini kabul etmemiş. Ama aracına saldırı olunca zırhlı aracı kabul etmek zorunda kalmış. Evden çıktığı fark edilmesin diye kamuflajlı elbise ile çıkarılmak istenmiş. “Nasıl geldiysem öyle çıkarım” demiş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan: En kısa sürede CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etmek istiyorum 03 Mayıs 2024 | 1.315 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesine damga vuracak Kavala dosyası 02 Mayıs 2024 | 2.116 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesi İmamoğlu’nu rahatsız etti 01 Mayıs 2024 | 1.115 Okunma Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ 30 Nisan 2024 | 6.672 Okunma Erdoğan, Özel ve Dervişoğlu’ndan beklentiler 29 Nisan 2024 | 1.244 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum