Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu davet ederek hangi mesajı verdi

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugünkü (21.12.2022)''Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu davet ederek hangi mesajı verdi'' başlıklı yazısı.

Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun CHP grubuna katılacağını sosyal medya hesabından duyurup bir de altına, “Geliyor gelmekte olan” anonsunu koyunca, CHP’ye yakın medya, cumhurbaşkanı adayı belli oluyor diye yayınlar yapınca CHP grubunu izlemek kaçınılmaz oldu.

Meclis’in yolunu tuttum.

Ekrem İmamoğlu ile Meclis’e eşzamanlı olarak girdik. Grup toplantısı başlamadan önce Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu bir süre makamında ağırladı. Ve bingo.

FOTOĞRAF SAVAŞI

İlk fotoğraf geldi.

Meral Akşener’in sevinçle Ekrem İmamoğlu’nun boynuna sarıldığı fotoğraf karesinden sonra bu kez Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun boynuna sarıldı.

Bu fotoğrafa bakınca Ekrem İmamoğlu’nun vücut dili dersi aldığını düşündüm. Çünkü elini Kılıçdaroğlu’nun omuzunu atarak, inisiyatif bende mesajını vermeyi ihmal etmedi.

YAN YANA YÜRÜDÜLER

CHP grubuna Meclis koridorlarından geçip yürüyerek geldiler. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu yan yana yürüyordu. İmamoğlu, Seyit Torun’la kolkola yürüdü. Kılıçdaroğlu ile sohbet etti. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu’nun el ele. kolkola yürümesini bekleyenler pek memnun kalmadı. İmamoğlu, Seyit Torun’la konuşarak heyecanını yenmeye çalışıyor gibi bir izlenim verdi. Kılıçdaroğlu ise gergindi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı 26 Nisan 2024 | 4.368 Okunma Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.657 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.184 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 496 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar